EU kontroll av Mercedes-Benz i Ski og Follo

EU kontroll av Mercedes-Benz i Ski og Follo? Da er du kommet til rett sted. Våre dyktige mekanikerne og Mercedes-spesialistene står klare for å hjelpe enhver Mercedes-bileier til å få EU-kontrollert sine biler

Bilmotor, eu kontroll mercedes benz ski og follo
Ved en EU-kontroll sjekker vi Mercedesen din sine vitale mekaniske komponenter, som blant annet bremsesystemet Da kan du kan være sikker på at bilen sin er kjøredyktig og trygg.

For mange eiere av Mercedes-Benz blir EU-kontrollen sett på som en ufrivillig kontroll de er pålagt av statlige organer. Vi synes at EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som det også blir kalt, er en god fast sjekk for å sikre trafikksikkerhet, og kjøreopplevelse for bilføreren.

For å få mest ut av EU-kontrollen, så kan man bruke sjansen til å få utført vanlig service på bilen i tillegg. Ved å slå to fluer i en smekk, så kan man sikre seg å få mest mulig kjøretid på bilen sin ved å kombinere de to. For mange som er dårlig til å overholde den anbefalte service-intervallen på 1 år, så kan EU kontroll være en god påminnelse på at det er på tide å sjekke Mercedesen sin.

EU kontroll fører til en sikrere trafikk

Med unntak av mindre land som San Marino og Maldivene, så har Norge færrest dødsulykker per innbygger i trafikken, enn alle andre land i verden! Nyere tall viser at kun 2.1 personer dør i trafikken per hundre tusen innbygger. Dette er 6 ganger lavere enn USA med 12.4 personer / 100000. Og omtrent halvparten av Danmarks 4 personer per hundre tusen.

Vi har en hypotese om hvorfor Norge er verdens tryggeste land å kjøre bil i. Vi tror det har en direkte sammenheng med Norges grundige EU kontroller, samt en god kjøreopplæring. For å bidra til en enda tryggere trafikk, der forhåpentligvis ingen skal omkomme i ulykker, så fortsetter vi å gjennomføre grundige EU kontroller på Mercedes-Benz i Ski og Follo.

Grundig EU kontroll, for en god og trygg kjøreopplevelse

Selv om EU kontroller til Mercedes og andre biler, som regel gjennomføres svært grundig på de fleste verksteder i Norge, så avdekkes det stadig useriøse kontrollører. Statens Vegvesen kommer stadig med avsløringer knyttet til dårlige, ulovlige og mangelfulle EU-kontroller.

Dette kan bli en svært påkostet affære. Dersom en EU-kontroll utføres på din Mercedes ved et ikke-godkjent verksted, så kan EU-kontrollen bli nullifisert. Dette kan føre til at pengene tapes og det må gjennomføres en ny EU-kontroll.

Selv om det økonomiske perspektivet ved en dårlig EU kontroll kan være seriøst, så er det sikkerhetsmessige utvilsomt viktigst. Ved en falsifisert eller dårlig EU godkjenning, så setter man ikke bare seg og sine passasjerer i fare. Omgivelsene blir også utsatt.

På en EU-kontroll, så er det kosmetiske hos bilen det minst viktige. EU-kontroller består av to deler, en sikkerhetsmessig og en miljømessig. Den miljømessige delen viser til sjekk av støy og avgasser.

Den sikkerhetsmessige delen ved en EU kontroll viser til sjekking av vitale bilkomponenter og -systemer som hjul, bremser, sikt, lys og belter. Vi tar EU kontroller svært seriøst ved våre verksteder i Ski og Askim. Dette gjør vi for at du kan være trygg på at alle de viktige komponentene og systemene i Mercedesen din fungerer som det skal.

Vårt prisløfte

Våre Mercedes-spesialiser og mekanikere i Ski og Follo er svært dyktige på jobben sin. Dette gjør at vi kan kalle oss et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz i Norge. Vi tar ikke lett på denne tittelen, og vi jobber kontinuerlig for å etteropplære våre medarbeidere så de også har inngående kunnskap knyttet til også nye modeller og teknikker til Mercedes-Benz.

Ikke bare leverer vi EU-kontroller, service, reparasjoner og vedlikehold av Mercedes-Benz i Ski og Follo til høy kvalitet. Vi tilbyr også konkurransedyktige priser på våre tjenester. Ved å ha dyktige og effektive medarbeidere, så kan vi ofte gjennomføre inngrep og sjekker raskere enn personer uten den samme dybdekunnskapen. Dette gjør at våre ansatte, til tross for å ha en høy kompetanse, også er effektive i sitt arbeid. Derfor kan vi tilby konkurransedyktige priser på vår EU kontroll av Mercedes-Benz i Ski og Follo.

Vi er så sikre på vår evne til å levere konkurransedyktig priset EU kontroll til Mercedes-Benz i Ski og Follo, at vi tilbyr et prisløfte.

Vårt prisløfte gjelder for EU kontroll, service, reparasjoner og andre inngrep så lenge våre vilkår imøtekommes. Dersom vi presenteres med en konkurrerende tilbud som leverer den samme tjenesten til en lavere pris. Så vil vi matche prisen for deg.

Vilkårene for prisløftet vårt er som følge: Prisløfte gjelder for mekaniske reparasjoner, service og vedlikehold på alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy. Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med de samme delene, dette må kunne dokumenteres på forespørsel. Tilbudet har ikke tilbakevirkende kraft, og må gjelde for et nyere tilbud. Les mer om prisløftet vårt her.

Se også vårt innlegg om service av Mercedes-benz varebiler og nyttekjøretøy i Ski og Follo

Er du på utkikk etter en Mercedes varebil?

Hvem er vi

Andresen Bil ble grunnlagt helt tilbake i 1952 i Askim. Siden den tid har vi hjulpet en rekke bileiere med reparasjoner, vedlikehold, kjøp av nye og brukte biler, samt EU kontroll for Mercedes-Benz i Ski, Follo og Østfold.

Ved å aktivt ha jobbet med Mercedes-Benz biler i flere tiår, så mener vi at vi er i en unik posisjon til å levere gode kvalitetstjenester og EU-kontroller til konkurransedyktige priser. Gjør som mange bedrifter og Mercedeseiere, velg oss neste gang du trenger en EU-kontroll, reparasjon eller service.

Ring oss på  40 69 05 60 for mer informasjon, eller kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt. Vi gleder oss til å høre fra deg. Vi er sikre på at vi vil kunne gi Mercedesen din den oppmerksomheten og omsorgen den fortjener.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime