EU-kontroll Mercedes-Benz varebil Ski og Follo

Er tiden kommet for å sende din Mercedes-Benz varebil til service i Ski og Follo? Vi kan hjelpe. Våre dyktige Mercedes-spesialister og mekanikere står parate til å foreta en grundig EU-kontroll på dine nyttekjøretøy.

Utføring av EU-kontroll av våre dyktige mekanikere hos Andresen Bil, EU-kontroll Ski og Follo

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en svært viktig periodisk kontroll som må foretas på en årlig basis. For å sikre at sine anleggsmidler i form av Mercedes-varebiler kan bidra til bedriftens omsetning, er det viktig at den blir EU-godkjent.

I Norge har vi svært strenge krav til EU-kontroll av både nyttekjøretøy og personbiler. Grunnet de strenge kravene er det mange biler som ikke kommer seg gjennom nåløye. Våre mekanikere kan foreta vedlikehold og reparasjoner henholdsvis raskt og effektivt, det vil sikre at dine Mercedes-Benz nyttekjøretøy blir kjøredyktige igjen, -dersom de ikke skulle bli EU-godkjent.

Vårt verksted er så klart godkjent, og vi har flere tiårs erfaring med EU-kontroll av Mercedes-Benz varebiler i Ski og Follo. Dette gjør at du kan være sikker på at våre EU-kontroller er godkjente og valide.

Dessverre finnes det enkelte useriøse verksteder i Norge, når mangelfull gjennomføring av EU-kontroll blir avdekket, mister disse verkstedene sitt mandat til å gjennomføre EU-kontroll på Mercedes-varebiler. Dersom du og din bedrift blir et offer for dette, så vil EU-godkjenning falle bort, og dere kan i verste fall tape omsetning ved å ikke ha kjøretøyene i bruk.

I 2016 mistet 63 verksteder godkjenningen sin fra Statens Vegvesen. Ved å gjennomføre EU-kontroll på dine Mercedes-nyttekjøretøy hos oss, så kan dere være sikre på at det gis en riktig vurdering på deres kjøretøy i henhold til statlige krav til EU-godkjenning.

Grundig EU-kontroll av varebil for mest veitid

Her hos Andresen Bil, har vi over 100 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med et mål for øyet, og det er å ivareta sikkerheten til sjafører, og kjøredyktigheten til deres Mercedes-nyttekjøretøy og personbiler.

Blant våre dyktige medarbeidere, er det mange Mercedes-spesialister og mekanikere. Ved å ha medarbeidere med spisskompetanse innenfor Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy, så kan vi sikre effektiv vedlikehold og service med konkurransedyktige priser.

Våre Mercedes-spesialister og mekanikere tar ikke lett på sitt virke, derfor kan du være sikker på at dine Mercedes-varebiler får den omsorgen og pleien de fortjener. Ved å satse tungt på kvalitet og kompetanse blant våre medarbeidere, så kan vi samtidig konkurrere på pris. Dette åpner vi ved å ha noen av landets mest effektive Mercedes-spesialister og mekanikere.

Vi er så sikre på vår evne til å levere verkstedtjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser at vi har et prisløfte. Prisløfte gjelder for EU-kontroll, service og reparasjoner av Mercedes-nyttekjøretøy og personbiler. Dersom våre vilkår imøtekommes, så vil vi matche prisen til et konkurrerende tilbud.

Våre vilkår på prisløfte er som følge;

– Prisløftet gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy.

– Prisløftet gjelder for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service.

– Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler, og må kunne dokumenteres på forespørsel.

– Konkurrerende tilbud må være fra et godkjent bilverksted.

– Konkurrerende tilbud må være av nyere dato.

– Prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Dine ansattes trygghet kommer først

Selv om det er mange interessenter som det må taes høyde for, så setter vi alltid føreren først. Vi er sikre på at dersom føreren sin sikkerhet er ivaretatt, så vil det også fordelaktig for arbeidsgiver, aksjonærer og omgivelsene. En trygg medarbeider i en sikker Mercedes-varebil er også en mer produktiv og fornøyd medarbeider.

For å sikre sikkerheten til førerne av Mercedes-nyttekjøretøy ved EU-kontroll, så går vi svært metodisk til verk nå vi foretar en EU-kontroll. Vi foretar både den miljømessige og den tekniske delen av EU-kontrollen svært nøyaktig med et øye for detalj. Derfor kan du være sikker på at bilens vitale mekaniske komponenter, som blant annet bremsesystem og filtre, vil være pålitelige ved en EU-godkjenning fra oss.

Om Andresen Bil

Andresen Bil er et merkeverksted og godkjent forhandler av/ for Mercedes-Benz. Vi har en historie som strekker seg helt tilbake til 1952. Helt siden da har vi sikret våre fornøyde bedriftskunder og personkunder trygge biler. Dette skal vi fortsette med, og oppskriften for å sikre våre kunders interesser er enkel. 

Oppskriften vår er å levere gode verkstedtjenester til konkurransedyktige priser. Dette gjøres samtidig som vi opprettholder en god og klar kommunikasjon med våre kunder. Som en bedriftskunde av Andresen Bil kan du være sikker på at vi er tilgjengelig dersom du behøver hjelp.

Dersom det er noe du/ dere måtte lure på, så er vi tilgjengelige til å besvare deres henvendelser alle ukedager på tlf : 40 69 05 60, eller vi vårt kontaktskjema. Vi er sikre på at vi kan gi dine Mercedes-nyttekjøretøy den pleien og omsorgen de fortjene. Mvh oss i Andresen Bil AS.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime