EU-kontroll av Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy i Askim/ Østfold

Er tiden kommet for å sende Mercedes-Benz varebilen/ nyttekjøretøyet på EU-kontroll i Askim og Østfold? Vi i Andresen Bil kan hjelpe deg med å sikre deg en godkjent, trygg og sikker EU-kontroll. Under våre EU-kontroller, så sjekker vi grundig dine Mercedes-nyttekjøretøy.

Overrekkelse av nøkkel hos kundeservicen vår, eu-kontroll askim og østfold, EU-kontroll Mercedes-varebil og nyttekjøretøy østfold

Vi i Andersen Bil tar ikke lett på vår rolle som en kontrollør av biler på vegne av staten. Denne jobben gjør vi grundig. Vi går grundig og metodisk til verk for å kunne vi ønsker å sikre bedriftseiere og deres medarbeidere trygge varebiler og nyttekjøretøy som varer lenge.

Som et ledende merkeverksted for Mercedes-varebiler, nyttekjøretøy og personbiler i Askim og Østfold, så står vi til forventningene som våre bedriftskunder har til oss. Med et langt opparbeidet rykte og en portefølje bestående av utallige bedriftskunde, så kan du forvente en seriøst samarbeidspartner som vil det beste for deg, og din bedrift.

Gjennom vår EU-godkjenning, service og generelt arbeid for våre bedriftspartnere, så har vi primært to mål for øye. Våre mål er i synkende rekkefølge, å sikre dine ansatte en trygg kjøreopplevelse gjennom sikre Mercedes-nyttekjøretøy, og sikre din bedrift et pålitelig anleggsmiddel dere kan bruke for å skape verdier.

Omsetningen til mange bedrifter avhenger av påliteligheten til deres kjøretøy. Ved å velge Mercedes-Benz får man tilgang til anerkjent Tysk kvalitet og pålitelighet. På samme måte som Mercedes er populært gjennom sitt gode navn og rykte, så er vi en ettertraktet partner for mange bedrifter med Mercedes-nyttekjøretøy i Østfold grunnet våre dyktige medarbeidere, tradisjoner og rykte.

Vi tar ikke lett på vår rolle som en betrodd tilsynsinspektør på vegne av staten, derfor kan du være sikker på at EU-kontroller som blir gjennomført hos oss er presise og blir metodisk gjennomført for å avdekke Mercedes-varebilens faktiske tilstand.

Grundig EU-kontroll for en lengre levetid

Vi tror at de aller fleste bedriftseiere ønsker en presis EU-kontroll, med resultater de kan stole på. For mange bedrifter gir resultater avdekket gjennom en EU-kontroll, viktige indikasjoner på deres Mercedes-nyttekjøretøy sin faktiske tilstand.

Vi ønsker å være ærlige mot våre bedriftspartnere, så du kan være sikker på at resultatene til en EU-godkjenning gjennomført av oss i Askim i Østfold stemmer og er gyldig.

På en årlig basis blir flere verksteder tatt for fusk og feilaktige EU-kontroller. Vi distanserer oss fra slik kritikkverdig opptreden. Bare i år 2016 ble hele 63 verksteder fratatt sin godkjenning for å drive EU-kontrollering. Dersom en som bedriftseier og ansvarlig for Mercedes-nyttekjøretøy blir offer for slik useriøs atferd, så kan dette gå utover omsetning ettersom bilene kan miste EU-godkjenning og måtte bli stående til en ny periodisk kjøretøykontroll kan bli gjennomført.

Dersom forutsigbarhet, presisjon og konkurransedyktige priser er viktige verdier for din bedrift, så vil vårt merkeverksted for Mercedes-nyttekjøretøy og personbiler i Askim og Østfold kunne være en god samarbeidspartner for deg og din bedrift.

Dersom en EU-kontroll hos oss skulle avdekke eventuelle mangler, så kan du være sikker på at våre Mercedes-spesialister og mekanikere vil kunne gjøre ditt Mercedes-nyttekjøretøy kjøredyktig på kort tid. Våre medarbeidere har flere tiårs erfaring med vedlikehold, service og reparasjoner av utallige modeller Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy.

Med våre medarbeideres spisskompetanse sammen med våre lange tradisjoner, rykte og tilgang på moderne diagnosering verktøy, så kan du være sikker på vi vil kunne foreta grundige EU-kontroller, og effektive reparasjoner ved mangler.

Vårt prisløfte

Vi er så sikre på vår evne til å tilby verkstedtjenester med konkurransedyktige priser at vi har avlagt et prisløfte. Vårt prisløfte viser til at dersom våre vilkår imøtekommes, vil vi kunne matche prisen til et konkurrerende tilbud.

Gjeldende vilkår for vårt prisløfte:

– Gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy.

– Gjelder for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service.

– Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler, og må kunne dokumenteres på forespørsel.

– Konkurrerende tilbud må være fra et godkjent bilverksted.

– Konkurrerende tilbud må være av nyere dato.

– Prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Vi gjennomfører så klart også service på Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy i Østfold.

Om Andresen Bil

Andresen Bil har vært i drift siden 1952. Siden Bjørn Andresen grunnla oss tilbake i 1952, så har vi gjennom Andresen familien sitt dyktige lederskap, og ikke minst innsatsen til utallige dyktige medarbeidere blitt til et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz.

Siden vi valgte å satse på Mercedes-Benz som vårt primære bilmerke i 1963, så har vi gjennomført flere tusen EU-kontroller, service, og vedlikehold av Mercedes-Benz varebiler, nyttekjøretøy og personbiler i Askim og Østfold. Vi har tatt med oss det beste av erfaring og kompetanse fra vår nesten 70-år lange reise. Dette har vi gjort samtidig som vi ikke er redd for å implementere nye løsninger og omfavne ny teknologi. Dette gjør at vi fortsatt kan kalle oss et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz.

Vi er sikre på at vi kan tilby dine Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy den omsorgen og pleien de fortjener. Dersom du/ dere lurer på noe, så kan vi kontaktes per telefon :  40 69 05 80 på alle hverdager mellom 09-17. Vi kan også nåes gjennom vårt kontaktskjema. Vi håper på å høre fra deg, mvh oss i Andresen Bil AS avd. Askim.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime