Service på Mercedes-Benz varebil og nyttekjøretøy i Askim og Østfold

Er tiden kommet for å sende din/ deres Mercedes-Benz varebil til service i Askim/ Østfold? Da kan vi i Andresen Bil AS hjelpe dere med å gjennomføre en grundig service som ikke kompromitterer kvalitet for å tilby konkurransedyktige priser.

Mekaniker som gjennomfører service på bil, service askim og østfold, mercedes-varebil service askim

I tillegg til verkstedet vårt i Askim i Østfold, så har vi også tilstedeværelse i Ski i Follo. Med to verksteder på strategiske geografiske lokasjoner i to forskjellige områder, så kan vi sikre en god tilstedeværelse. Dette gjør at vi aldri er langt unna dersom dine Mercedes-varebiler eller nyttekjøretøy trenger vedlikehold/ service på Østlandet.

Vi i Andresen Bil kompromitterer som sagt ikke kvalitet for konkurransedyktige priser, vi får til begge! Ved å være nådeløse på vår satsning på kompetanse, erfaring, kunnskap og teknologi, så kan vi tilby konkurransedyktige priser på kvalitetstjenester takket våre Mercedes-spesialister og mekanikere sin effektivitet.

Våre dyktige medarbeidere deler våre sentrale mål og verdi som vi omhyggelig jobber for å levere til våre bedriftskunder. Vårt mål er å kunne sikre dine varebil en så lang levetid som mulig gjennom service og reparasjoner av høy kvalitet, uten å gå på akkord med prisen.

Hvor ofte bør Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy sendes til service?

Det er vanskelig å gi et universalt svar som er gjeldende for alle bedrifter og sine Mercedes-nyttekjøretøy. Det er mange faktorer som spiller inn på hvilken intervall dine kjøretøy bør sendes på service. Disse faktorene er som følge, Mercedes-varebilens/ nyttekjøretøyets kilometerstand, modell og stand, samt hvor ofte og hardt bilen brukes på en daglig basis.

En generell tommelfingerregel er at Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy ihvertfall bør sendes på service på en årlig basis. Jo høyere bruk ,jo kortere service-intervaller. Dersom du er usikker på hvor ofte du bør sende din Mercedes-varebil/ nyttekjøretøy på service i Østfold, så er vi alltid behjelpelig til å rådgi våre bedriftskunder basert på bruk, modell og kilometerstand.

Vi mener oppriktig at en god service tradisjon og policy hos en bedrift, kan forlenge deres kjørende anleggsmidler sin levetid. Dette vil ofte være svært finansielt gunstig for bedrift, ettersom at deres Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy kan skape mer verdi over lengre tid.

Service av høy kvalitet, for en lengre levetid

Vår forståelse av bedrifter sine ønsker knyttet til Mercedes-varebiler er at de ønsker at de skal være trygge å bruke, og gi høyest mulig avkastning over en lengt mulig tidsperiode. Vi ønsker å sikre våre bedriftskunder begge deler.

For å kunne sikre våre bedriftskunder Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy som er trygge og varer lenge, så gjennomfører vi grundige servicer der vi omhyggelig går gjennom bilens mekaniske, tekniske og miljømessige systemer og deler. Dersom vi skulle avdekke noen uønskede funn, så kan du være sikker på at våre Mercedes-spesialister og mekanikere i Askim vil kunne reparere dine kjøretøy raskt, effektivt og til en svært konkurransedyktig pris.

Vi forstår at hver dag et nyttekjøretøy står stille, resulterer i potensielt tapte inntekter. For å sikre at dine investeringer i Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy skal gi høyest mulig inntekter for deg og din bedrift, så har vi gjort store satsinger på spisskompetanse på Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy hos våre medarbeidere.

Gjennom lang satsning på kompetente og ledende Mercedes-spesialister, mekanikere og diagnoseringsutstyr, så kan vi tilby service på Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy i Østfold av alle modeller. Vi følger med på trender og nyvinninger innenfor teknologi og sensorer som inngår i moderne bilmodeller. Derfor kan vi tilby rask og kostnadseffektive service på både moderne og eldre modeller av Mercedes-varebiler.

Mercedes-service til konkurransedyktige priser – Vårt prisløfte

Vi i Andresen Bil AS er så sikre på vår evne til å levere kvalitetstjenester til konkurransedyktige priser i Askim og Østfold, at vi har et prisløfte. Prisløftet vårt demonstrer vår satsning på å tilby service til Mercedes-varebiler til gunstige priser. Dersom våre vilkår imøtekommes, og dere kan vise til et konkurrerende tilbud som er lavere enn vårt, så vil vi matche prisen.

Vilkår prisløfte for reparasjoner og service på Mercedes-varebiler er som følge;

– Prisløfte gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service.

– Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler, og må kunne dokumenteres på forespørsel.

– Konkurrerende tilbud må være fra et godkjent bilverksted.

– Konkurrerende tilbud må være av nyere dato.

– Prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Trenger du EU-kontroll på varebilen i Østfold? Ofte kan det være smart å slå to fluer i en smekk, og gjennomføre begge.

Om Andresen Bil

Vi har siden 1952 tilbudt reperasjon, service og vedlikehold på personbiler og nyttekjøretøy for Østfoldinger. Dette har gitt oss en uvurderlig erfaring og kompetanse på service av Mercedes-nyttekjøretøy. Vi har tatt med oss denne årelange tradisjonen. Samtidigtar vi med oss nye erfaringer og kompetanse etterhvert som bilteknologi-klimaet endres.

Fra 1963, og inn i fremtiden, så har vi hatt et hovedfokus på Mercedes-Benz varebiler, nyttekjøretøy og personbiler. Derfor kan vi kalle oss et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz. Vi er sikre på at våre Mercedes-spesialister og mekanikere i Askim, kan tilby dine nyttekjøretøy den omsorgen og pleien de fortjener. Ta kontakt med oss på telefon: 40 69 05 80 alle hverdager mellom 09-17, eller bruk vårt kontaktskjema. Vi gleder oss til å høre fra deg/ dere. Mvh oss i Andresen Bil Askim.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime