Service på Mercedes-Benz varebiler og nyttekjøretøy i Ski og Follo

Er det på tide å sende Mercedes-Benz varebilen på service i Ski og Follo? Da kan vi hjelpe. Våre dyktige Mercedes-spesialister og mekanikere står parate til å hjelpe enhver bedrift og sine medarbeidere med å foreta en grundig sjekk på sine Mercedes-nyttekjøretøy.

Vår dyktige mekaniker som utfører service på en varebil, service Mercedes-varebil Ski og Follo, service Mercedes-benz nyttekjøretøy
Bilde tatt på Andresen Bil i Ski av fotograf

Vi har to verksteder lett tilgjengelig for bedrifter i de nedre delene av Viken og hele Østfold fylke. Vi har Mercedes-verksteder i både Ski, Follo og Askim. Våre geografiske lokasjoner gjør at vi er i en unik posisjon til å betjene bedriftskunder over et utstrakt geografisk område.

Dersom dere setter kvalitet først, og er like opptatt som oss av å sikre kjøretøy en lengst mulig levetid, så er vi verkstedet for dere. Som et godkjent merkeverksted for Mercedes-Benz så tar vi ikke lett på jobben vår. Våre Mercedes-spesialister og teknikere jobber med to mål for øye, disse målene er i synkende viktighetsgrad å sikre føreren og omgivelsene en trygg trafikk og kjøreopplevelse, og mål nummer to er å sikre nyttekjøretøyet lengst mulig levetid.

For at vi skal kunne ivareta og nå våre målene på vegne av våre bedriftspartnere, så er det viktig å sende Mercedes-varebilene på service med en fast intervall. Akkurat hvor ofte en Mercedes-varebil bør sendes på service avhenger av mange faktorer. Faktorene har å gjøre med modell, kilometerstand og bilens stand. På en generell basis kan vi si at Mercedes-varebiler ihvertfall bør sendes på service på en årlig basis, eller oftere dersom de brukes kontinuerlig i jobben.

Grundig service for lengre kjøretid

Det viktigste for de fleste bedriftseiere er å sikre en lang levetid på sine anleggsmidler. I dette tilfellet er anleggsmidlene Mercedes-Benz nyttekjøretøy og varebiler. Samtidig som dette prioriteres må så klart medarbeideres sikkerhet i trafikken ivaretas. 

Dette er synonymt med vår visjon for våre bedriftskunder, sammen kan vi sikre deres ansattes sikkerhet i trafikken, og en lengre levetid for deres Mercedes-varebiler.

For å kunne bidra til å sikre en lengst mulig levetid for deres investeringer i form av Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy, så gjennomfører vi grundige servicer.

Ved å være et godkjent merkeverksted for Mercedes-Benz så er vi i en unik posisjon til å tilby reparasjon, vedlikehold og service på Mercedes-nyttekjøretøy til en konkurransedyktig pris. Som et merkeverksted har vi tilgang til det nyeste innenfor diagnoseringsverktøy og kompetanse på nyere, og eldre modeller av Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy.

Med større og større integrasjon av informasjonsteknologi og sensorer i moderne Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy, så er det viktig at verkstedet er kjent med nye teknologier og teknikker. Dette er såklart våre Mercedes-spesialister og mekanikere. Vi har egne ansatte med spisskompetanse på Mercedes-modeller. Dette gjør at våre ansatte setter seg dypt inn i spesifikasjonene og utformingen til nyere modeller av Mercedes-nyttekjøretøy og varebiler. Av denne grunn kan våre medarbeidere tilby effektive servicetjenester til konkurransedyktige priser.

Konkurransedyktige priser på service av Mercedes-varebiler

Vi er så skråsikre på vår evne til å levere grundig service til Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy i Ski og Follo til konkurransedyktige priser, at vi tilbyr våre kunder et prisløfte. Vårt prisløfte går ut på at dersom våre vilkår ivaretas, så vil vi matche prisen til et eventuelt konkurrerende tilbud dersom det er rimeligere enn vårt.

Vilkårene for vårt prisløfte er som følge:

– Prisløfte gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service.

– Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler, og må kunne dokumenteres på forespørsel.

– Konkurrerende tilbud må være fra et godkjent bilverksted.

– Konkurrerende tilbud må være av nyere dato.

– Prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Vi utfører så klart også EU-kontroll på Mercedes-varebiler og nyttekjøretøy i Ski og Follo også!

Om Andresen Bil AS

Andresen Bil er et merkeverksted for Mercedes-Benz med verksteder i Ski, Follo og Askim. Vi har tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1952. Vår grunnlegger Bjørn Andresen startet forløperen til Andresen Bil i Askim som et sveise og mekanisk verksted. Allerede i 1955 skifter vi fokus til å primært være en forhandler og verksted for kjøretøy.

Fra og med 1963 blir Mercedes-Benz hovedfokuset til Andresen Bil. Siden 1963 har vi opparbeidet oss uvurderlige 57 år med erfaring som et merkeverksted og forhandler for Mercedes-Benz. I løp av disse årene har vi foretatt flere titalls tusen service på Mercedes-Benz nyttekjøretøy, varebiler og personbiler.

Vår årelange erfaring med Mercedes-nyttekjøretøy og varebiler stiller oss i en unik posisjon for å sikre bedriftseiere pålitelige nyttekjøretøy som kan bidra til å skape verdier for sine bedrifter. Dersom du/ dere lurer på noe angående våre tjenester eller priser, så står vi parate til å besvare enhver henvendelse på telefon: 40 69 05 60 på hverdager mellom 09-17. Vi kan også kontaktes via vårt kontaktskjema. Vi er sikre på at vi kan gi dine nyttekjøretøy den pleien og omsorgen de fortjener. Mvh oss i Andresen Bil AS.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime