Service til Mercedes-Benz i Ski og Follo

Ser du etter service til Mercedes-Benz i Ski eller Follo? Da er du kommet til rett sted. Vi i Andresen Bil i Ski står klare til å hjelpe enhver Mercedes-eier med å gjennomføre service av høy kvalitet, og til en konkurransedyktig pris.

Mercedesnøkkel, service til Mercedes i Ski og Follo
Vær trygg i trafikken med en grundig service på din Mercedes fra Andresen Bil i Ski

Uavhengig om du har en personbil, firmabil, varebil eller et annet nyttekjøretøy fra Mercedes-Benz, så kan vi i Andresen Bil Ski hjelpe deg. Mercedes-spesialistene og mekanikerne våres har spisskompetanse på Mercedes-Benz. Dette sikrer deg en trygg og kjøredyktig bil, uten at det skal måtte koste skjorta.

Kvalitetsservice til kvalitetsbiler

Ikke risiker å kaste bort penger på service hos useriøse verksteder. Dersom du ønsker service til Mercedes i Ski som er verdt pengene, så bør du komme til oss. Vi har alt av nødvendig kompetanse, og er anerkjent av både Mercedes-Benz i Tyskland og våre tidligere kunder til å være et ledende Mercedes-Benz verksted i Ski og Follo.

Ved å være et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz i Follo-området, så har vi tilgang til det nyeste av deler og teknikk for service av Mercedes. Diagnostikkverktøy for å oppdatere programvare i nyere biler og raskt kunne sjekke feil, er et av frynsegodene bilen din kan unne seg på et godkjent merkeverksted for Mercedes-Benz.

Bortsett fra diagnostikkverktøy og tilgang til det nyeste av programvare og feilsøking fra Tyskland, så har vi så klart også kompetansen. Hos våre to avdelinger i Ski og Askim, jobber det over 100 ansatte. Blant våre mange dyktige medarbeidere finner man ledende Mercedes Benz-spesialister og -mekanikere. Ved å kun spesialisere seg på et bilmerke, så har våre Mercedes-mekanikere og -spesialister opparbeidet seg en helt uvurderlig erfaring og kompetanse.

Av denne grunn kan våre Mercedes-spesialister og -mekanikere gjøre jobben raskere, mer effektivt og presist enn det mange mekanikere uten spisskompetansen klarer. Dette gjør at en service på din Mercedes Benz hos oss i Ski, ikke koster mer enn hos andre. Når jobben blir gjort effektivt og relativt raskt, så vil bilen holde seg lengre, og bli klar til henting raskere enn hos et verksted uten vår spisskompetanse på Mercedes-Benz.

Service til fornuftige priser

Til tross for at vi er et merkeverksted for Mercedes-Benz og har mange dyktige spesialister og mekanikere på laget vårt, så tar vi svært konkurransedyktige priser. Vi er så sikre på våre evne til å ta konkurransedyktige priser, at vi har et prisløfte.

Vårt prisløfte går ut på at vi senker prisen på vår service, reparasjoner eller vedlikehold ned til nivået på et konkurrerende tilbud. For at prisløfte skal være gjeldende, så gjelder det noen vilkår:

Prisløfte gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy. Løftet gjelder for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service. Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler. Tilbudet må komme fra et godkjent verksted, dette må kunne dokumenteres på forespørsel. Det konkurrerende tilbudet må være av nyere dato. Løftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Hvor ofte bør du sende din Mercedes Benz til service?

En problemstilling som eiere av Mercedes-Benz og andre bilmerker ofte står overfor, er hvor ofte de bør sende bilen sin til service. Ettersom at biler, merker og modeller er forskjellige så finnes det ikke en enkel fasit som er gjeldende for alle biler.

Det finnes dog en tommelfingerregel som det er verdt å merke seg. Denne regel viser til at en bør ihvertfall sende bilen sin på service en gang per år. Dersom bilen er blitt mye kjørt så kan det være smart å sende bilen på service litt oftere. Etterhvert som Mercedes-Benzen får en høyere KM stand, så kan det være lurt å sende den på service oftere enn før.

Vær føre var, med service hos oss

Det å være frampå med service kan ha sine fordeler. Noen av disse fordelene er en lengre levetid for bilen din, og muligens mindre store kostnader for fremtidige reparasjoner. Når det gjøres service, så er det ikke bare småting som blir gjort. I tillegg til vanlige sjekkpunkter som olje og filtre, så sjekkes gjerne bilens bremser også.

Ved bremsesjekk, så kan man avdekke eventuelle slitte bremseklosser eller andre mangler og/ eller slitasje på bremsesystemet. Dette kan forhindre eventuelle ulykker i fremtiden. I tillegg til bremsesystemet, så sjekkes sentrale deler i bilens mekanikk og elektronikk. Ofte er det blir mye billigere å kunne gjøre reparasjoner med en gang problemene avdekkes, sammenlignet med å la det skure over lengre tid.

Dersom du sender din Mercedes-Benz til service hos oss i Ski og Follo, så kan vi ofte klare å avdekke småfeil før de blir til seriøse og dyre problemer.

Andresen Bil, ditt merkeverksted for Mercedes Benz i Ski og Follo

Dersom bilen din kunne bestemt, så hadde den nok ønsket å dratt på service til oss i Ski. Vi er levende opptatt av Mercedes-Benz. Vi i Andresen Bil har flere tiår erfaring med Mercedes-Benz. Dette gjør oss til eksperter på både nye, og eldre modeller.

Vi har reperart og solgt biler siden 1952, dette gjenspeiles gjennom våre ansatte sin kompetanse og erfaring. Dersom du ønsker noen som vet alt det er og vite om Mercedes, så er vårt verksted stedet for deg.

Ta kontakt med oss på service-skjemaet vårt eller ring på 40 69 05 60. Vi gleder oss til å gi Mercedesen din den oppmerksomheten og omsorgen den fortjener.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime