Service til Mercedes-Benz i Viken og Østfold

Trenger din Mercedes-Benz service i Viken? Da er du kommet til rett sted. Vi i Andresen Bil holder strategisk til i Ski rett ved E18 og E6. Dette gjør det lett å kjøre med Mercedesen sin til service hos oss i Andresen Bil. Uavhengig om du kommer fra Oslo eller Follo tar det maks 20 minutter, gitt at det er god trafikkflyt på veiene.

Mercedes på vinterføre, service mercedes, service viken
Opplev en trygg kjøreopplevelse med din Mercedes med en grundig service.

Dersom du bor i Østfold, så har vi også et verksted for Mercedes-Benz i Askim. Det tar ikke lange tiden å kjøre til Askim uavhengig om hvor du befinner deg i Østfold. Med våre Mercedes-verksteder på strategiske lokasjoner i Ski og Askim, så er vi i en uvurderlig geografisk posisjon til å betjene Mercedes-eiere i både Østfold, Øst-Viken og Oslo.

Hvis Mercedesen din sin velvære er førsteprioriteten, så er vi verkstedet for deg. Vi har flere tiårs erfaring med service på Mercedes-Benz. I tillegg til å satse tungt på kvalitet, så har vi også svært konkurransedyktige priser på våre verkstedstjenester, dette reflekteres i vårt prisløfte.

Grundig kvalitetsservice 

Som et ledende merkeverksted for Mercedes-Benz i Viken og Østfold, så har vi dybdekunnskap på Mercedes-Benz og bilmerkets forskjellige modeller. Med mange teknologiske nyvinninger i bilindustrien, og særlig for foregangsbilmerket Mercedes-Benz, så kan det være vanskelig for mange verksteder å følge med i utviklingen.

Her hos oss i Andresen Bil, så satser vi tungt på etterutdanning og kunnskapsoppfølgning blant våre Mercedes-spesialister og -mekanikere. Denne kunnskapsoppfølgningen er svært viktig i en tid der mer og mer av bilens komponenter avhenger av teknologisk og informasjonskommunikativ kunnskap for å kunne repareres.

Før var det vanligere å reparere sine egne biler hjemme. Men med tanke på at mange bilmodeller har diverse IK-teknologi, sensorer og annen ny teknikk, så er dette i dag noe de færreste kan klare på egenhånd. Hos oss Andresen Bil er vi oppdatert på den nye teknologien i Mercedes-Benz modeller. Dette gjør at vi kan reparere diverse sensorer og oppdatere og drive feilsøking på programvare.

I tillegg til å ha inngående informasjon vedrørende IK-teknologien en finner hos moderne biler, så har våre Mercedes-spesialister og mekanikere såklart omfattende kunnskap knyttet til mekanikk. Med vår forståelse for både mekanikken og teknikken hos alle Mercedes-Benz modellene, så kan vi tilby våre kunder en helhetlig og grundig service på deres Mercedes-Benz i Viken.

Service til riktig pris

I tillegg til erfaring og kompetanse, så streber vi etter å kunne levere kvalitets-verkstedstjenester til konkurransedyktige priser. Ved å ansette ledende Mercedes-mekanikere og -spesialister, så kan våre medarbeidere tilby raske og effektive service- og vedlikeholdstjenester. Dette gjør at vi kan konkurrere på prisen, uten å gå ned på kvaliteten.

Vi i Andresen Bil er så sikre på våre evner til å levere god service til Mercedes i Viken, at de har et prisløfte til sine kunder. Dette prisløfte forsikrer Mercedes-bileiere om at dersom de finner et billigere konkurrerende tilbud, så vil vi matche prisen på tilbudet, gitt gjeldende vilkår.

Vilkårene for at Andresen Bil sitt prisløfte for reperasjoner, vedlikehold og service på Mercedes-Benz i Viken skal gjelde, er som følge:

  • Prisløfte gjelder for alle Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service.
  • Konkurrerende tilbud må være for identisk arbeid med samme deler, og må kunne dokumenteres på forespørsel.
  • Konkurrerende tilbud må være fra et godkjent bilverksted.
  • Konkurrerende tilbud må være av nyere dato.
  • Prisløftet har ikke tilbakevirkende kraft.

Service med en god service

I tillegg til å kunne forvente en god service på bilen din, så streber vi i Andresen Bil etter å kunne levere en god kundeservice til våre kunder. Dersom du lurer på noe vedrørende priser, tider eller hvordan bilen din står til når den er til service eller reparasjon, så står våre kundeservice-medarbeiderne klare til å betjene deg og besvare ethvert spørsmål.

Hvor ofte bør man gjennomføre service på Mercedesen sin?

Et spørsmål mange stiller seg er hvor ofte en bør gjennomgå service. Svaret på dette spørsmålet varierer alt ettersom hvor langt bilen har kjørt, dens modell og tilstand.

For å slippe å tape verdifull kjøretid med sin Mercedes-Benz, så kan man levere inn bilen på service og EU-kontroll samtidig. Dette er en praktisk ordning ettersom at de begge bør gjennomføres hvert år. 

Hvor ofte bør man gjennomføre service på Mercedesen sin?

En generell tommelfingerregel sier at en bør ihvertfall sende sin Mercedes-Benz på service en gang i året.

Kontakt oss for service på Mercedes-Benz i viken

Dersom du lurer på noe vedrørende priser eller hva som inngår, eller trengs i en bestemt service til din Mercedes-Benz. Så kan vi kontaktes på telefon : 40 69 05 60, eller på kontaktskjema.

Andresenbil logo

Bestill verkstedtime